<?php the_title(); ?>

Zagreb- Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske

Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske održano 15. i 16. ožujka na Zimskom plivalištu Mladost okupilo je sportaše iz 5 hrvatskih klubova (KSV Dive, KSV Medveščak, KSV Nemo, KSV Trešnjevka i KSV Zadar).
U kategoriji seniora posebno se istaknuo JURAJ MELŠA (KSV Nemo) koji je osvojio sva pojedinačna zlatna odličja te pokazao izvrsnu formu u disciplini daska 1m gdje je ostvario normu HSSV za odlazak na europsko i svjetsko seniorsko prvenstvo. Na dasci 1m iza njega plasirao se DAVID LEDINSKI, dok je brončanu medalju osvojio HRVOJE BREZOVAC. U disciplini toranj izmijenili su pozicije, pa je Hrvoje bio 2., a David 3(oba KSV Nemo).
U sinkro skokovima 1. mjesto osvojili su JURAJ MELŠA i DAVID LEDINSKI, 2. su bili LUKA MARTINOVIĆ i JAN MUFIĆ (KSV Medveščak), a 3. mjesto osvojili su njihovi klupski kolege ROKO KRILIĆ i MARO KOKIĆ.
U ženskoj konkurenciji s daske 1m najbolja je bila MARCELA MARIĆ (KSV Zadar), srebro je osvojila TESSA PAVLEKOVIĆ (KSV Medveščak), a broncu JANA KRVAVICA (KSV Nemo). U disciplini daska 3m zlato je osvojila BARBARA BARTOLIĆ (KSV Nemo), srebro TESSA PAVLEKOVIĆ, a broncu JANA KRVAVICA. Na tornju je najuspješnija bila TESSA PAVLEKOVIĆ, iza nje se plasirala DORA TOMLJENOVIĆ (KSV Medveščak), a brončanu medalju osvojila je BARBARA BARTOLIĆ.
U sinkro skokovima 1. mjesto osvojile su BARBARA BARTOLIĆ i JANA KRVAVICA, 2. mjesto TESSA PAVLEKOVIĆ i DORA TOMLJENOVIĆ, a 3. MARTA SABOL i TESA SMOLEC (KSV Medveščak).
U atraktivnoj muško-ženskoj disciplini sinkro mix slavili su BARBARA BARTOLIĆ i DAVID LEDINSKI, srebro su osvojili JANA KRVAVICA i JURAJ MELŠA, dok je brončana medalja pripala TESSI PAVLEKOVIĆ i JANU MUFIĆU.

Na svečanom otvaranju natjecanja proglašeni su i sportaši godine 2018.
SPORTAŠICA GODINE – TESSA PAVLEKOVIĆ
SPORTAŠ GODINE – DAVID LEDINSKI

ČESTITKE SVIMA i sretno na nadolazećim natjecanjima u travnju (FINA Grand Prix Mission Viejo -SAD, International Youth Diving Meet – Dresden, Amsterdam Diving Cup, Trofej Beograda).