<?php the_title(); ?>

Open Croatian Master Championship – Rijeka

Međunarodno natjecanja veterana i Veteransko prvenstvo Hrvatske održano je 3. godinu za redom na prekrasnom bazenu “Kantrida” U Rijeci u sjajnoj organizaciji KSV Primorje 2010.
Iako su natjecanja bila upitna do zadnjeg časa zbog pandemije, odlučeno je da se natjecanja ipak održe uz pridržavanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane HZJZ-a. Na Masters-u se okupilo 55 natjecatelja iz 11 zemalja među kojima je bilo 14 hrvatskih predstavnika iz Splita Zadra Rijeke i Zagreba u dobnim kategorijama od 18-64 godina. Posebno vesele nova imena koja dolaze iz Rijeke (Ivan Kučić Mirković, Gloria Basan, Ariana Andreić)  koji su se predstavili lijepim i kvalitetnim skokovima te osvajali medalje. Najstariji natjecatelj bio je austrijanac koji je u 79. godini skakao sve discipline uključujući i toranj 7.5m.
Natjecatelji iz Hrvatske na “Masters” natjecanju osvojili su 30-ak medalja, a najuspješniji hrvatski natjecatelj bio je predsjednik Hrvatskog saveza za skokove u vodu, Arno Longin sa osvojenih 5 medalja (3 zlata te jedno srebro i bronca) a najuspješnija hrvatska predstavnica je Ariana Andrejić sa 5 medalja  (također 3 zlata te jedno srebro i bronca)
Čestitke svima!