<?php the_title(); ?>

Prvo hrvatsko europsko zlato -Matej Nevešćanin

Na našem prekrasnom riječkom bazenu Kantrida, u organizaciji Riječkog sportskog saveza i Hrvatskog saveza za skokove u vodu, od 19.-25.08. po treći puta je organizirano Europsko juniorsko prvenstvo.
Matej Nevešćanin priredio je domaćoj publici pravi spektakl – prvo europsko zlato za hrvatske skokove u vodu! Matej je svoj nastup s daske 1m u kvalifikacijama završio na 1. mjestu, te je u finalu zadržao vodeću poziciju. BRAVO BRAVO BRAVO !!!!
Medalja je za 1 bod izmaknula u sinkro skokovima s daske 3m Mateju Nevešćaninu i Luki Martinoviću, te su nastup završili na 4. mjestu.
Matej je ušao u finale i daske 3m, dok je Luka finale izborio na 3m i na tornju.
Finale su izborili i mlađi junior Mikula Miočić koji je svoj nastup završio na sjajnom 5.mjestu s daske 1m juniorka Barbara Bartolić koja je u finalu zauzela 8. poziciju s daske 1m.
Mlađa juniorka Dolores Benković svoje nastupe s daske 1m i 3m završila je u kvalifikacijama, dok su Jurja Beganović i Lora Magaš zbog ozlijede dan prije natjecanja nažalost morale odustati od nastupa u sinkro skokova s daske 3m.

Čestitke svima na ostvarenim rezultatima. Veliko HVALA gradu Rijeci, Riječkom sportskom savezu, ekipi iz KSV Primorja 2010 te svim volonterima na uspješnoj organizaciji još jednog velikog natjecanja

FOTO BY LEN/VOJISLAV GELEVSKI