<?php the_title(); ?>

Ljetno seniorsko prvenstvo Hrvatske -Zagreb

Ovog vikenda održano je Ljetno seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem je sudjelovalo 6 hrvatskih klubova (KSV Dive, KSV Dupin, KSV Medveščak, KSV Nemo, KSV Trešnjevka i KSV Zadar)

U individualnim discipinama najuspješniji su bili HRVOJE BREZOVAC (KSV Nemo) i njegova klupska kolegica BARBARA BARTOLIĆ sa osvojenim naslovima prvaka i prvakinje Hrvatske u disciplinama daska 1m,3m i toranj. 
Srebrne medalje osvojili su JURAJ MELŠA (KSV Nemo) s daske 1m i 3m, DAVID LEDINSKI (KSV Nemo) s tornja, TESSA PAVLEKOVIĆ (KSV Medveščak) s daske 1m, 3m i tornja.
Brončane medalje osvojili su DAVID LEDINSKI s daske 1m i 3m, LUKA MARTINOVIĆ (KSV MEDVEŠČAK) na tornju te kod djevojaka BRUNA HULJEV (KSV Zadar) s daske 1m i 3m i JANA KRVAVICA (KSV Nemo) s tornja.

U sinkro skokovima s daske 3m zlatne medalje osvojili su HRVOJE BREZOVAC i JURAJ MELŠA (KSV Nemo), srebro je pripalo DAVIDU LEDINSKOM I DOMINIKU PAVELIĆU(KSV Nemo), dok su brončani bili LUKA MARTINOVIĆ i ROKO KRILIĆ (KSV Medveščak).
Kod djevojaka najuspješnije su bile DORA TOMLJENOVIĆ i TESSA PAVLEKOVIĆ (KSV Mevdeščak), srebrnu medalju osvojile su BARBARA BARTOLIĆ i JANA KRVAVICA (KSV Nemo), a brončanu TESA SMOLEC I MARTA SABOL (KSV Medveščak)

U atraktivnoj disciplini sinkro mix najuspješniji par bili su DAVID LEDINSKI i BARBARA BARTOLIĆ, drugo mjesto osvojili su HRVOJE BREZOVAC i LORENA TOMIEK, a treće mjesto pripalo je JANI KRVAVICI i JURAJU MELŠI.

Čestitke svima na postignutim rezultatima!