<?php the_title(); ?>

Graz – 2. kolo Alpe Adria

Od 25.-27.1. održano je 2. kolo Alpe Adria turnira u austrijskom Grazu. Na natjecanju su sudjelovali hrvatski klubovi KSV Arno, KSV Dupin, KSV Medveščak, KSV Primorje 2010 i KSV Zadar. U mnoštvu zlatnih, srebrnih i brončanih medalja koje su naši natjecatelji osvojili, za izdvojiti su kadetkinja LORA MAGAŠ (KSV Zadar) i kadet JAN MUFIĆ (KSV Medveščak) koji su svojim nastupima osigurali mjesto u reprezentaciji Hrvatske. 
Zlatnim medaljama okitili su se limači iz KSV Arno GINO LONGIN i MARIJA MAGAŠ, te mlađa kadetkinja RIA LONGIN. U kategoriji mlađih kadeta u obje discipline dominirao je VITO KRILIĆ (KSV Medveščak),dok je njegova klupska kolegica HANA OŽANIĆ u kategoriji kadetkinja zlato osvojila na dasci 3m. Norme je potvrdio kadet MATEJ NEVEŠĆANIN (KSV Zadar) koji je u obje discipline osvojio zlatne medalje. Mlađi junior MARO KOKIĆ (KSV Medveščak) odlično je odskakao svoj program s daske 1m gdje je osvojio i zlatnu medalju, a do norme ga je dijelilo samo 1,20 bodova, dok je na dasci 3m bolji bio DIEGO BAJLO (KSV Zadar). U istoj kategoriji kod djevojaka dvije zlatne medalje osvojila je Bruna Huljev (KSV Zadar). U kategoriji juniora dvije zlatne medalje osvojio je SVEN VALE (KSV Primorje 2010).

Čestitke svima i puno sreće na nadolazećem Zimskom kadetskom i juniorskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati od 15.-17.2. na bazenu Višnjik u Zadru.