<?php the_title(); ?>

Beč – Natjecanje 4 nacije

Kadeti selekcije Zagrebačkog saveza za skokove u vodu ovaj vikend predstavljali su Hrvatsku na natjecanju 4 nacije u Beču. U konkurenciji po 2 najbolja natjecatelja iz Mađarske, Austrije, Češke i Hrvatske, naši skakači već 3. godinu zaredom dominiraju te odnose 1. mjesto u sveukupnom poretku.
Za posebnu pohvalu su svakako BARBARA BARTOLIĆ, MARO KOKIĆ i MATEO OBULJEN koji su svojim nastupima u disciplinama daska 1m i 3m zasluženo odnijeli obje zlatne medalje. Posebno nas raduje činjenica da su Barbara i Maro svojim nastupima išli daleko iznad norme HSSV-u te nam pokazali kako od njih možemo očekivati odlične rezultate u novoj sezoni. Zlatom se okitila i HANA OŽANIĆ s daske 3m, dok je na dasci 1m osvojila brončanu medalju. VITO KRILIĆ osvojio je srebrne medalje u obje discipline, dok je JAN MUFIĆ osvojio srebro s daske 3m i broncu s daske 1m. TESA SMOLEC bolje je odskakala svoj program s daske 3m te osvojila srebrnu medalju. BRUNA BIOČINA ovog puta ostala je bez medalje te na obje dicipline zauzela 4. mjesto.

Čestitke našim natjecateljima i njihovim trenericama te im želimo uspješnu novu sezonu koja započinje već idući vikend na 1. kolu Alpe Adria u Trstu.