<?php the_title(); ?>

2. kolo Alpe Adria – Graz

Ovogodišnje drugo kolo Alpe Adria natjecanja održano je proteklog vikenda u Grazu. Hrvatsku su predstavljali klubovi: KSV Arno, KSV Dupin, KSV Medveščak, KSV Primorje 2010 i KSV Zadar.
Nakon ovog natjecanja bogatiji smo za tri člana kadetske reprezentacije Hrvatske. Mlađi kadeti RIA LONGIN (KSV Arno) i LOVRO ŠTAMBAK (KSV Medveščak) i kadet MARKO HULJEV (KSV Zadar) osvojili su zlatne medalje i ostvarili bodovne norme HSSV-u. Za posebnu pohvalu su svakako nastupi mlađeg juniora JANA MUFIĆA (KSV Medveščak) koji je uz dvije zlatne medalje potvrdio i norme HSSV-u na obje discipline za odlazak na prvenstvo Europe koje se ove godine održava u Škotskoj, Edinburgh. Normu s daske 1m potvrdio je i njegov klupski kolega MARO KOKIĆ uz osvojenu srebrnu medalju.
Dvije zlatne medalje osvojila je juniorka A DOLORES ŠUŠA (KSV Primorje 2010), dok su po jedno zlato osvojili limačica ANIKA MIOČIĆ (KSV Zadar), mlađa juniorka TESA SMOLEC (KSV Medveščak) koju je samo 0,35 bodova dijelilo od norme za odlazak na EP dok je zlato i broncu osvojila kadetkinja HANA OŽANIĆ (KSV Medveščak).
Srebrnim medaljama okitili su se juniorka B DORA TOMLJENOVIĆ (KSV Medveščak) i junior A TONI BUZOV (KSV Dupin) u obje discipline, te kadetkinja BRUNA BIOČINA (KSV Medveščak) s daske 1m. Srebro i broncu osvojili su kadet MARKO PROFACA i mlađi junior DIEGO BAJLO (oba KSV Zadar).
Brončani su bili junior LEO STRAŽIČIĆ (KSV Primorje 2010), limači PATRIZIA BELIĆ i LUKA ŠTAMBAK (oboje KSV Medveščak), kadet MIKULA MIOČIĆ i mlađi kadet KARLO PERIĆ (oba KSV Zadar) i mlađi kadeti MARIJA MAGAŠ  i GINO LONGIN (oboje KSV Arno).

Čestitke svima na izvrsnim rezultatima, a ubrzo nas očekuje i Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske (Zagreb 21.2.-23.2.2020.).