<?php the_title(); ?>

1. Kup Hrvatske za juniore

1.Kup Hrvatske za juniore održan je na bazenu Višnjik u Zadru 23. i 24. siječnja pod priređivačkom funkcijom KSV Arno. Uz pridržavanje epidemioloških mjera nastupilo je 13 kategoriziranih sportaša iz 3 kluba (KSV Medveščak, KSV Nemo i KSV Zadar).
U kategoriji juniora B najuspješniji je bio MATEJ NEVEŠĆANIN (KSV Zadar) koji je u obje discipline (daska 1m i daska 3m) osvojio zlatnu medalju te normu HSSV-u za odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo. Normama se može pohvaliti i drugoplasirani JAN MUFIĆ, dok je trećeplasirani LUKA MARTINOVIĆ ostvario normu s daske 1m (oba KSV Medveščak).
Kod djevojaka u B kategoriji najuspješnija u obje discipline bila je LORA MAGAŠ (KSV Medveščak) koju je svega 1 bod dijelio od norme s daske 3m. Srebre medalje osvojila je JURJA BEGANOVIĆ (KSV Nemo), dok je brončana s daske 1m bila HANA OŽANIĆ (KSV Medveščak).
U kategoriji starijih juniora A besprijekorne nastupe imao je DAVID LEDINSKI (KSV Nemo) koji je u obje discipline išao daleko iznad norme HSSV-u. Srebrni s daske 1m i brončani s daske 3m bio je ROKO KRILIĆ (KSV Nemo) dok je srebro s daske 3m i bronca s daske 1m pripala MARI KOKIĆU (KSV Medveščak).
Juniorka A BRUNA HULJEV (KSV Zadar) osvojila je dvije zlatne medalje i ostvarila normu HSSV-u s daske 3m. Srebrne medalje u istoj kategoriji osvojila je BARBARA BARTOLIĆ (KSV Nemo), a brončane TESA SMOLEC (KSV Medveščak).

Čestitke svima na ostvarenim rezultatima!