Otvoreno ljetno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u skokovima u vodu – Moja Rijeka i Seniorsko prvenstvo Hrvatske na ŠRC Šalata 2017.

Otvorenim ljetnim kadetsko juniorskim prvenstvom Hrvatske u Rijeci ( 21.-23. srpnja 2017.) i Seniorskim prvanstvom Hrvatske u Zagrebu (26. – 27. srpnja 2017.) završena je natjecateljska sezona 2016/2017.

U Rijeci kao i uvijek, očaravajući pogled na Učku i odlični rezultati, pa se i kadetska reprezentacija povećala za dva člana, Maru Kokića i Jana Muftića. Cijeli prilog iz Rijeke pogledajte na donjem linku, a detaljne rezultate mozete pronaći ovdje.

Članak na www.mojarijeka.hr

Seniorsko prvenstvo Hrvatske održano je na SRC “Šalata” u apsolutnoj premoći Kluba za skokove u vodu “Nemo”. Predvođeni Majom Borić, studenticom američkog University of Massachusetts. Samo se u ženskoj kategoriji odlična Tessa Pavleković iz KSV “Medveščak” uspjela penjati na postolje, a u kategoriji sinkroniziranih skokova s klupskom kolegicom Rutom Simonić osvojila je srebrnu medalju.

Nova sezona zapocinje 1. rujna 2017., a do tada SVI NA ZASLUZENI ODMOR!!!

Naravno netko mora i raditi pa se tako trenerica Petra Balog i nas ponajbolji senior Juraj Melsa spremaju za nastup na Univerzijadi u dalekom azijskom Taipeju gdje ce im se kao sutkinja pridruziti Natasa Kolic koja je pozvana od strane organizatora.