Graz, Internacionalni miting

Od 09. do 11. lipnja 2017.

Natjecatelji Kluba za skokove “Medveščak” i Kluba za skokove u vodu “Nemo” sudjelovali su na međunarodnom prvanstvu iz Len kalendara u Grazu. U konkurenciji 110 sportaša iz 11 zemalja naši predstavnici osvojili su tri medalje.

David Ledinski iz natjecanja u natjecanje polučuje sve bolje rezultate i kontinuitet postizanja velikog broja bodova. Tako se u Grazu, gdje je nastupio na dasci 1 i 3 metra okitio s dva zlata, ali ono sto najviše veseli je veliko prebacivanje norme Saveza pa je tako u disciplini daska 3 metra iznad norme imao punih 45 bodova.

Uz Davida, medalju je osvojio i Hrvoje Brezovac u disciplini daska 1 metar gdje je zauzeo 3. mjesto dok je u disciplini daska 3 metra podbacio napravivši previše pogrešaka da bi ostvario ozbiljan rezultat.

Natjecateljski dio sezone ulazi u svoju središnjicu sljedeća dva mjeseca i nadamo se dobrim rezultatima. Očekujemo i dobre vijesti s Europskog seniorskog prvenstva koje je upravo u tijeku u Ukraini i na kojem nastupaju Marcela Marić i Juraj Melša.